HOMESTYLING BY ELITeHOMESTYLING

BY ELITE
Vi skapar hem att trivas i!

HOMESTYLING BY ELITeHOMESTYLING

BY ELITE
Vi skapar hem att trivas i!
Scroll

Inredningstjänster för privatpersoner

 

Med hjälp av rätt inredningsval, färgsättning, ljussättning, former och detaljer 

anpassad efter dig och rummets ändamål så förhöjer du din livsglädje och trivsel. Vi hjälper dig efter dina behov!


Oavsett om det är ett enskilt rum eller en hel bostad så skräddarsyr vi rätt hjälp för dig. Läs mer om våra färdiga inredningspaket genom att klicka på flikarna. Dessa kan ge dig en riktlinje om vilken hjälp du söker. 


Önskar du endast delar av ettt färdigt paket eller enstaka ritningar/presentationsverktyg så skräddarsyr vi självklart ett inredningskoncept som passar dig med en offert! 


Utöver det erbjuder vi även design av platsbyggda möbler, förvaringslösningar samt planritningar för möbelplanering, köksritningar etc.

RÅDGIVNING

En rådgivning är ett bra första steg för dig som önskar att bolla ideér och tankar men också funderar på att gå vidare i ett inredningsuppdrag.
Vid bokning av rådgivning mottager du ett frågeformulär att besvara och skicka över lite bilder.
Där beskriver du vad det är du önskar få till i ditt hem eller enstaka rum, litet som smått.
Efter ditt frågeformulär så har inredaren en bättre översikt över vad du önskar hjälp med och därefter bokas ett hembesök.


På hembesöket visar stylisten dig ideér och eventuellt inspirationsbilder hur du får ihop ditt resultat som du önskar, men också egen input på saker som är bra att tänka på.


Du går sedan vidare på egen hand och färdigställer rummet genom att själv välja specifika möbler, inredningsdetaljer, textilier, belysning och annat vi diskuterat.


Vi finns med som ett bollplank vid inköpen och färdigställande av inredningsprojektet.

 

Pris: Från 2.250kr - Kontakta oss för offert.

Önskar du gå vidare till ett större inredningsuppdrag efter rådgivningen drass priset av vid uppgradering.

INREDNINGSKONCEPT - BAS

Har du möblerna du önskar men saknar det små inredningsdetaljerna för att skapa en hemtrevlig, ombonad känsla med en genomgående röd tråd? Då är vårt inredningskoncept Bas rätt för dig. Här hjälper vi dig att få till helheten med inredningsdetaljer, växter, väggdekoration, belysning, textilier etc.

 

Vi träffas på ett hembesök där vi utför en behovsanalys och diskuterar vad du önskar behålla samt vad vi ska byta ut och kommer med egen input om vad du bör tänka på. Vi presenterar vårt inredningskoncept med olika layouts så som: 

*Moodboard
*Referensbilder
*Produktkollage
*Stilplansch
*Muck up 
* Färgschema

Önskar du lägga till mer avancerade presentationer, exempel 3D ritning går det att göra extra tillägg. 

 

I paketet ingår 
*Hembesök med behovsanalys
*En presentation med olika layouts för genomgång och korrigering
*Resultat med inköpslista - Du färdigställer sen projektet på egen hand. Jag finns som kontakt under hela processen. 

 

Pris: Från 4.495kr/rum - Kontakta oss för offert. 

INREDNINGSKONCEPT - PREMIUM

I vårt inredningskoncept Premium får du hjälp med allt från möbler, funktion samt om du ska måla om/taptsera. Vi hjälper dig med hela basen i rummet och att få till helheten med inredningsdetaljer, växter, väggdekoration, belysning, textilier etc. Vi jobbar både med ett helt tomt rum eller om det är något du önskar behålla. 

Vi träffas på ett hembesök där vi utför en behovsanalys och diskuterar dina önskemål och vi kommer med egen input om vad du bör tänka på. Vi presenterar vårt inredningskoncept med olika layouts så som: 

*Moodboard

*Referensbilder

*Produktkollage 

*Stilplanch 

*Conceptboard 

*Muck up 

*Färgschema

*Belysningsplan 

*2D ritning 

*Schematic board

Önskar du lägga till mer avancerade presentationer, exempel 3D ritning går det att göra extra tillägg. 

 

I paketet ingår 

*Hembesök med behovsanalys 

*Två presentationer med olika layouts för genomgång och korrigering 

*Resultat med inköpslista - Du gör inköpen på egen hand och jag finns med som kontakt under hela processen. När allt är på plats kommer vi gärna ut för att hjälpa till och färdigställa projektet om du inte önskar göra det själv. 

 

Pris: Från 6.895kr/rum - Kontakta oss för offert.  

HELHETSKONCEPT

För dig som ska göra om/renovera ett helt rum eller flera. Vi hjälper dig med ett helheltskoncept och alla materialval så som golv, väggar, kulörer, möbel- och belysningsplan samt inredningsdetaljer, textilier och allt för att få till designen för ett helt rum efter dina behov. Vi gör en noga behovsanalys och kommer med egen input för bästa resultat. Tillsammans kommer vi fram till slutresultatet med hjälp av presentationer så som: 

*Moodboard

*Referensbilder

*Produktkollage 

*Stilplanch 

*Conceptboards

*Muck up 

*Materialplansch

*Belysningsplan 

*Färgschema 

*Elevation 

*Bildstil 

*2D och 3D ritningar 

*Schematic board

 

Arbetet pågår löpande tills du känner dig nöjd med alla val. När det slutgiltiga resultatet är färdigställt mottager du ett schematic board som visar vart alla saker ska vara samt en inköpslista. Vid större renoveringsprojekt funkar vi också som ett bollplank med hantverkare om något ska platsbyggas, specifik placering på eluttag för lampor etc. 

 

Pris: Från 15.000kr/rum. Kontakta oss för offert.  

INREDNINGSPROJEKTELEVATION


Få hjälp med ritningar för att visualisera hur ditt nya projekt kan bli. Ska du bygga ut, bygga om eller renovera hjälper vi dig med att ta fram olika sorters ritningar i rätt skala, angivna mått, färger och material. Allt från planritning till full möblering och inredning.

PLATSBYGGDA MÖBLER

IMG_6846_jpg
Full design av sovrum med stuckaturer
IMG_3535 2
Uppritat kök med full planering och desgin efter kundens behov 

INREDNINGSTJÄNSTER ONLINE!

Vi erbjuder inredningshjälp vart du än bor! Har du redan funktionen i ett rum men saknar det lilla extra i detaljerna? Här får du hjälp med belysning, textilier och övriga inredningsdetaljer. Med hjälp av bilder och ett frågeformulär där du besvarar allt vi behöver veta om ditt projekt kan vi hjälpa dig att få till det lilla extra i ditt hem. Det är viktigt för oss att du kan visualisera dig slutresultatet eftersom vi inte kommer på plats och presenterar det, därför får du en utförlig presentation online där vi har med hjälp av dina bilder redigerat in hur slutresultatet kan se ut. Kontakta oss för mer information och få en offert!  


                   F Ö R E – Inredningshjälp Online

                 E F T E R – Inredningshjälp Online