HOMESTYLING BY ELITeHOMESTYLING

BY ELITE
Vi skapar hem att trivas i!

HOMESTYLING BY ELITeHOMESTYLING

BY ELITE
Vi skapar hem att trivas i!
Scroll

 

Söker du inredningshjälp till din bostad? Kanske har du redan en del möbler men saknar det lilla extra i detaljerna, eller önskar du göra om allt? Oavsett om det är ett enskilt rum eller en hel bostad så skräddarsyr vi rätt hjälp för dig. 

 

Utöver det erbjuder vi även design av platsbyggda möbler, förvaringslösningar samt planritningar för möbelplanering, köksritningar etc.

INREDNINGSPROJEKTELEVATION


Få hjälp med ritningar för att visualisera hur ditt nya projekt kan bli. Ska du bygga ut, bygga om eller renovera hjälper vi dig med att ta fram olika sorters ritningar i rätt skala, angivna mått, färger och material. Allt från planritning till full möblering och inredning.

PLATSBYGGDA LÖSNINGAR

IMG_1932
Full design av sovrum med stuckaturer
IMG_3535 2
Uppritat kök och full planering och desgin efter kundens behov 

INREDNINGSTJÄNSTER ONLINE!

Vi erbjuder inredningshjälp vart du än bor! Har du redan funktionen i ett rum men saknar det lilla extra i detaljerna? Här får du hjälp med belysning, textiler och övriga inredningsdetaljer. Med hjälp av bilder och ett frågeformulär där du besvarar allt vi behöver veta om ditt projekt kan vi hjälpa dig att få till det lilla extra i ditt hem. Det är viktigt för oss att du kan visualisera dig slutresultatet eftersom vi inte kommer på plats och presenterar det, därför får du en utförlig presentation online där vi har med hjälp av dina bilder redigerat in hur slutresultatet kan se ut. Kontakta oss för mer information och få en offert!