HOMESTYLING BY ELITeHOMESTYLING

BY ELITE
Vi skapar hem att trivas i!

HOMESTYLING BY ELITeHOMESTYLING

BY ELITE
Vi skapar hem att trivas i!
Scroll

Inredningstjänster för företag

KONTORSMILJÖ

Genom att inreda och möblera rätt utformat i lokalen, anpassat efter det arbetsuppgifter som ska utföras så skapar vi en trivsam och hållbar arbetsmiljö som kan bidra till förhöjd arbetsinsats. Det genomgående flödet i lokalen är mycket viktigt för ett effektivt arbete och inte minst rätt ljussättning. Vi hjälper dig med ditt kontor med allt ifrån full design och belysningsplan till en enklare vägledning och uppritning av din lokal.

 

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation så skräddarsyr vi arbetet efter dina behov och önskemål!

BUTIKSDESIGN

Vi kan butiksdesign! Visual Merchandising, Store layout, displays, props och racking är något vi planerar och lägger ner extra mycket energi på vid en butiksdesign. Genom att arbeta med rätt butikslayout, exteriörer och interiörer för din butik, varumärket, kundgruppen etc. kommer vi höja butikens upplevelse och öka till merförsäljning. 

Vi hjälper dig med allt ifrån vägledning, ritningar och moodboards för butiken till att vara med i hela processen från en tom lokal till nyöppnad eller befintlig butik. 

3D RITNINGAR

Vi gör din idé och vision till verklighet!

Oavsett om du ska öppna en butik, salong, Kafé, planera ditt kontor etc. så har vi dem rätta verktygen för att hjälpa dig att rita upp din vision i 3D. Få en fantastisk möjlighet att planera ditt nya projekt genom skalenliga ritningar i 3D tillsammans med planritningar, belysningsplan, möbelplanering och det du behöver. Vi skräddarsyr det olika ritningar efter dina behov! 

 

KOMMERSIELL STYLING

Vi hjälper ditt företag som söker styling av befintliga miljöer så som skyltfönster, showrooms, monter design på mässor samt reklamkampanj och produktfotografering. Vi finns med i litet som stort projekt och skräddarsyr alltid våra tjänster efter era önskemål. Homestyling by Elite äger ett stort möbellager och har också möjlighet för uthyrning till rekvisita. 

Skyltfönsterstyling – Nova Lund 

Produktstyling till Sunparadise 

Jul på Nova Lund 

Sportlov på Nova Lund 

Nova Lund NO WASTE Utsätllning