HOMESTYLING BY ELITeHOMESTYLING

BY ELITE
Vi skapar hem att trivas i!

HOMESTYLING BY ELITeHOMESTYLING

BY ELITE
Vi skapar hem att trivas i!
Scroll

Homestyling inför bostadsförsäljning

Med vår homestyling anpassar vi din bostad för rätt målgrupp och deras behov. Vi lyfter fram bostaden på rätt sätt och får den att sticka ut i mängden! Genom att skapa en inspirerande miljö med rätt möblering och detaljer som presenterar bostadens bästa möjligheter, ytor och funktion kommer vi höja din bostadsförsäljning. 


Stylisten går alltid in med att se bostaden med nya ögon och lyfter fram det unika i vart objekt. Helhetsintrycket är det som stannar kvar hos köparen och kommer vara en avgörande faktor när ett beslut tas om spekulanten ska lägga ett bud, därför bör du välja till styling!

 

Homestyling betalar sig själv! Det visar sig att en full homestaging har en prishöjning på 7-15% jämfört med att välja bort tjänsten. Mäklare är överens om att fler spekulanter kommer till visningarna där en bostad blivit stylad och stor sannolikhet till högre försäljningspris. 

 

 Alla våra stylingpaket är en avdragsgill kostnad vid försäljning!

PAKET 1 - KONSULTATION, gör det själv! Online eller hembesök

Vid ett hembesök eller rådgivning online med bilder ger vi dig konkreta tips och hjälper dig med hur du kan förbättra din bostad inför fotografering och visning. Här ger vi dig rådgivning om saker som bör tass bort, addera eller flyttas om. Du ska inte behöva köpa något nytt utan vi jobbar med det du redan har. Vid uppgradering till paket 2, 3 eller 4 så bjuder vi på konsultationen! (Gäller ej online). Uppgradering inom 5 dagar från hembesöket.

 

PRIS: 995kr

PAKET 2 - FOTOSTYLING. Denna tjänst ingår alltid vid bostadsförsäljnings hos ELITE Fastighetsförmedling

Kompletterande styling utav textilier, inredningsdetaljer, armaturer och tavlor inför fotografering av din bostad. Vi stylar om din bostad med hjälp av det du redan har och gör en full komplettering av övriga varor så att vi kan visa upp bostadens bästa potentialitet. All inredning hyrs endast över en dag i samband med fotografering. Snittblommor ingår!

 

PRIS: Betalning per inrett rum. Kontakta oss för en offert. 

PAKET 3 - HOMESTYLING. Kompletterande styling för fotografering och visning

Kompletterande styling utav textilier, inredningsdetaljer, armaturer och tavlor inför fotografering och visning av din bostad. Vi stylar om din bostad med hjälp av det du redan har och gör en full komplettering av övriga varor och snittblommor så att vi kan visa upp bostadens bästa potentialitet. Här ingår hyra av varor under perioden din bostad är till salu, max 4 veckor med möjlighet till förlängning. Vi erbjuder även att stylisten kommer innan din visning (1st) för att piffa upp stylingen samt har med sig nya snittblommor! 

 

PRIS: Betalning per inrett rum med möjlighet till extra hyrning av möbler och övriga detaljer. Kontakta oss för en offert. Vid bostadsförsäljnings hos ELITE Fastighetsförmedling ingår fotostyling och du betalar endast för uppgraderingen för paket 3 med rabatterat pris.

PAKET 4 - HOMESTAGING. Full styling av tom bostad!

Full styling utav en tom bostad som vi möblerar, inreder och anpassar så bostaden visar sina bästa möjligheter till den tänkta köparen för att höja din bostadsförsäljning. Här ingår hyra av varor under perioden din bostad är till salu, max 4 veckor med möjlighet till förlängning. Vi erbjuder även att stylisten kommer innan din visning (1st) för att piffa upp stylingen samt har med sig nya snittblommor! 

 

PRIS: Betalning per kvm med möjlighet till tillägg för eventuell styling utomhus. Kontakta oss för en offert. Vid bostadsförsäljnings hos ELITE Fastighetsförmedling finns rabatterat kvadratmeterpris.

TILLÄGGSTJÄNSTER

Extra hyrning utav möbler och inredningsdetaljer - Vid val av fotostyling eller homestyling går det att hyra till enstaka möbler. Vi skräddarsyr offerten efter dina behov. 

 

Förlängning utav hyrning av möbler och inredning, max 4 nya veckor. 

 

Extra styling för utomhus och trädgård.

 

Magasinering utav dina möbler under styling perioden. 

I alla våra stylingpaket ingår alltid körersättning upp till 5 mil. Utgångspunkt Hyllie Boulevard 49, Malmö. Stylisten besöker alltid bostaden innan planerad styling för genomgång och planering av stylingen (ej online). Att investera i en styling inför din bostadsförsäljning ska generera till högre försäljningspris, därför ger vi dig generösa betalningsvillkor på 45 dagar så bostadsförsäljningen hinner avslutas innan betalning.