HOMESTYLING BY ELITeHOMESTYLING

BY ELITE
Vi skapar hem att trivas i!

HOMESTYLING BY ELITeHOMESTYLING

BY ELITE
Vi skapar hem att trivas i!
Scroll

Kampanjerbjudande

DELTA I VÅR TÄVLING NYÅRSRAKETEN! 

 

Vi kommer dra 2 vinnare 31/12 där vinnaren själv får välja mellan 4 olika vinster. För att delta i tävlingen måste du 

– följa @homestyling.byelite på instagram 

– Dela vårt inlägg (nyårsraketen) på din instagram story samt tagga oss @homestyling.byelite i inlägget. 

Vi kommer kontakta vinnarna i Instagram DM! Vinsten går att nyttja hela 12 månader fram. 

 

PAKET 1 

Presentkort på homestaging 3000kr – För dig som ska sälja din bostad och önskar boka fotostyling, kompletterande styling eller full homestaging kan du nu vinna ett presentkort värde 3000kr. Självklart kommer vi lämna en offert för det styling uppdrag du vill boka där du sedan kan dra av värdet för ditt presentkort. 

 

PAKET 2 

Inredningshjälp Privatperson, 1h rådgivning! – Går du i tankarna att göra om hemma, vill byta möbler och få till en bättre funktion eller känner att du inte får till den röda tråden och en ombonad känsla. Väljer du detta paket kommer vi hem till dig under 1h och rådgiver dig enligt det önskemål du har och rådgiver dig om hur du kan förändra ditt hem till det bättre! 

 

PAKET 3

Presentkort för Onlinetjänst 1000kr – Vi hjälper dig vart du än bor med det inredningsuppdrag du önskar! Vi levererar olika presentationer, ritningar och håller en beskrivning för dig Online, litet som stort projekt. Här vinner du 1000kr att lösa in för ditt bokade uppdrag. 

 

PAKET 4 

50% på all Event styling – Förhöj känslan under ditt firande! Allt ifrån det lilla barnkalaset till den stora festen. Vi arbetar med mindre uppdrag som en inspirerande presentation om hur du kan dekorera och pynta inför ditt event där du utför det själv, till ett fullt paket där vi står för inköp samt dekorerar hela eventet. Din 50% check gäller för vilken bokning du än önskar!